Selecteer een pagina

FAQ

Welke techniek heb ik nodig voor een online event?

Het Digivent-platform werkt via de cloud. Er hoeft dus geen software geïnstalleerd te worden om deel te nemen aan het online event. Het enige wat je nodig hebt is een standaard web browser en een stabiele internetverbinding.

Hoe snel kan ik een virtueel event opzetten?

Het duurt ongeveer 1-2 weken om een online event met het Digivent-platform op te zetten. Hierin zijn inbegrepen het aanpassen van de lobby en andere ruimtes met branding elementen, het ontwerpen van de stands, uploaden van content en het inplannen van verschillende sessies. Maatwerk designs en aanpassingen van de standaardfuncties kunnen echter meer tijd in beslag nemen, afhankelijk van de wensen.

Hoe werkt het opzetten van een online event?

Zodra je je aanmeldt, wordt je gekoppeld aan een online event manager. Hij/zij is je aanspreekpunt met betrekking tot het programma, de branding en het technische gedeelte gedurende de gehele periode. Zowel voor, tijdens als na het event.

Werkt het platform met alle soorten devices en op alle browsers?

Het Digivent-platform is ontwikkeld voor desktops en laptops/tablets en kan bereikt worden met alle soorten browsers, zoals Chrome, Internet Explorer, Edge.